Resultaten  seizoen 2011

2011 was een erg goedseizoen. De Fiat coupe was niet de snelste auto in het veld maar wel heel erg betrouwbaar waardoor er het hele jaar een top 3 positie was en zelfs nog een zeer reŽle titelkans in de finale races. Helaas zorgde een crash in de eerste ronde van de eerste race voor uitval en dus geen punten. De op dat moment tweede plaats in het kampioenschap kon ook niet vastgehouden worden dus opnieuw een 3de plaats in het kampioenschap.

10 April Squadra Italia: race een 5de, race twee 5de, overall positie 4de.

30 April Squadra Italia: race een 5de, race twee 6de, overall positie 6de.

1-3 Juli Le-Mans Alfa Challenge: race een DNF na crash, race twee 23ste

19 Juli Zolder Squadra Italia: Race een 5de, race twee 2de (regen), overall positie 2de.

5 Augustus Zandvoort Squadra Italia: Race een 4de, race twee 3de, overall positie 2de.

6 Augustus 12h van Zandvoort: 1 ste in de BMW klasse en 13de algemeen.

13 September Assen Squadra Italia: 1 ste race 5de, 2de race 3de, overall positie 3de.

16 Oktober Zandvoort: 1 ste race flinke schade na crash in eerste ronde.

Resultaten seizoen 2010:

11 april:  na een lange winter veel tijd in de wederopbouw van de auto te hebben gestoken was hij 5 voor 12 klaar. Een hele voorzichtige vrije training gereden met een tussentijdse stop voor controle van de raceauto. Hier leek alles nog goed, maar in de aansluitende kwalificatie ging de koppeling defect. Dit was niet te repareren op het circuit dus helaas geen deelname aan de races.

7 mei: wisselvallige weersomstandigheden en moeite om een ritme te vinden. Resultaat 5 de positie en de eerste 24 punten.

6 juni: kapotte bobine in de vrij training, kwalificatie gemist. Achteraan gestart met een inhoudende motor. Resultaat 6 de.

8 aug: Kwalificatie weer gemist door brandstof toevoer probleem. Daarna probleemloos twee goede wedstrijden gereden. Resultaat 9de algemeen, snelste tijd ooit 3,2 sec. scherper gezet.

  

Resultaten seizoen 2009:

5 April 2009:     Voor de openingsrace was de Coupe helaas niet klaar. Gereden met de Seicento wat resulteerde in de 15de plaats en 9 kampioensschapspunten.

6 & 7 Juni 2009 SuperRaceWeekend:     Weer gereden met de Coupe wat resulteerde in de 4de plaats en 61 kampioensschapspunten.

Helaas flinke schade in de laatste ronde van de laatste race wat resulteerde in een vroegtijdig einde van het seizoen 2009.

Resultaten Seizoen 2008:

Na een rustige start een erg goede tweede seizoenshelft met een dubbele overwinning in de finale races en een derde plaats in het kampioenschap.